SHARE

Medulinci su odradili danas očekivano. Slavili su novi trobod protiv Halubjana i vrlo vjerojatno njima zatvorili vrata četvrtoligaškog natjecanja, dok su sebi širom odškrinuli vrata bitke za naslov prvaka.

Enio Ibrišagić danas je jednostavno bio briljantan. Za 1:0 uposlio je iz brzog ubacivanja sa strane Radovića koji se riješio svoga direktnog suparnika i centrirao na glavu Kvaternika koji pogađa za 1:0.

Nije se dugo čekalo na novu minijaturu. U 40. minuti Golubić je okrenuo stranu na Ibrišagića koji se oslobodio dvojice suparnika i sa 25 metara pogodio same rašlje gola Halubjana za miran odlazak domaćina na odmor.

Nakon povratka na travnjak gosti su se brzo vratili jer je već u prvom napadu Majetić dao nekakvu nadu da bi na Mutili mogli ostati neporaženi.

No, sa time se nije složio Ibrišagić koji je petnaestak minuta prije kraja nakon duge lopte Golubića glavom primirio za Karika koji sa visine jedanaesterca nije imao težak zadatak te pogađa za konačnih 3:1.


MEDULIN – Igralište Mutila – 4. NL NS RIJEKA – 24. kolo – SUDAC: Paolo Jakovašić (Opatija), POMOĆNICI: Sandro Miličković (Rijeka) i Marinko Drašković (Rijeka)

MEDULIN 1921 – HALUBJAN 3:1 (2:0)

Žuti kartoni: Hasanbegović (Medulin 1921), Kovačić (Halubjan)

Strijelci: 1:0 Kvaternik 21′, 2:0 Ibrišagić 41′, 2:1 Majetić 46′, 3:1 Kariko 76′

MEDULIN 1921: Tončinić, Brizić, Krizmanić, Ibrišagić, Lekaj, Stanić, Golubić, Hasanbegović (83. Geromella), Radović (90. Sironić), Brajković (90. Glad), Kvaternik (67. Kariko)

Trener: Alen Jurić

HALUBJAN: Vidović, Terlević, Hunčak, Murica (77. Marčelja), Ciglar, Purković, Kovačić (69. Šimić), Radan, Gatara, Majetić, Šestan

Trener: Neven Strukan