Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Medulinci do naslova trobodom protiv dobre Lokomotive

Medulinci do naslova trobodom protiv dobre Lokomotive

SHARE

Lider sa Mutile liderski je odradio i ovaj susret premda osakaćen izostancima dvojice Amerikanaca kojima je istekla viza, ali i bolešću Krizmanića te povredom Radovića. No, momci koji su danas zaigrali pokazali su karakter i želju te su zasluženo stigli do pobjede i jesenskog naslova prvaka.

Lokomotiva se pokazala kao vrlo dobra momčad koja je kod 0:0 imala i gredu i mrtvu prigodu Stojkovića, no sreća prati umješne i hrabre, pa je tako ispratila i Medulince danas.

Imali su i domaćini prigodu, doslovno zicer preko Karika, no ponovno su prvi gol postigli nakon uigranog prekida. Hasanbegović je bio najopasniji u skoku, no lopta se odbila do Brajkovića koji sa 15 metara pogađa rašlje Popovićevog gola.

I drugi je domaći pogodak postignut nakon odbijene lopte, kada je Brizić uposlio Brajkovića, a odbranjena lopta se odbila do lisca Jusića koji je lažnjakom izbacio dvojicu igrača i poentirao za 2:0.

Pogodak za 3:0 pokrenuo je Adnan Hasanbegović koji je odlično šutirao iz slobodnog udarca sa 25 metara, a odbijenu je loptu Kariko glavom pospremio za visokih 3:0.

Smanjili su “lokosi” pogotkom Fumića nakon sat vremena igre, no dalje od toga nije išlo. Slavlje je moglo započeti…

MEDULIN – Igralište Mutila – 4. NL NS Rijeka – 12. kolo – SUDAC: Alen Halilović (Umag), POMOĆNICI: Marijan Krčelić (Radmani) i Perica Nikolić (Poreč)

MEDULIN 1921 – LOKOMOTIVA 3:1 (2:0)

Žuti kartoni: Kajtazović, Geromella, Brajković (Medulin 1921)

Strijelci: 1:0 Brajković 33′, 2:0 Jusić 43′, 3:0 Kariko 58′, 3:1 Fumić 61′

MEDULIN 1921: Tončinić, Geromella, Brizić (66. Ognjenović), Ibrišagić, Hasanbegović, Lekaj, Golubić, Kajtazović, Jusić (90. Glad), Kariko, Brajković (86. Hodžić)

Trener: Alen Jurić

LOKOMOTIVA: Popović, Smiljanić (86. Babić), Stojković, Levanić (60. Krmpotić), Radola (46. Kružić), Žarić, Fuštar, Sablić, Hasičić, Erceg, Fumić

Trener: Radovan Hajdin