Home ISTRA Boćanje MEMORIJAL BLAŽEVIĆ-VELENIK | Bez iznenađenja u muškom dijelu, završnice u oba spola...

MEMORIJAL BLAŽEVIĆ-VELENIK | Bez iznenađenja u muškom dijelu, završnice u oba spola ovog vikenda

Milohanić Ivan i Puniš Luka

Nakon što su u proteklih tjedan dana odigrani susreti u 16 skupina muškog dijela turnira od petka do nedjelje, 14. do 16. prosinca 2018. godine u porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože odigrati će se završnica devetog memorijala u parovima ‘Eliđo Blažević i Renato Velenik’.

U petak u vremenu od 17 do 21.30, te u subotu od 13 do 17.30 sati su na programu susreti šesnaestine i osmine finala muškog turnira, dok se sama završnica sa susretima četvrtfinala, polufinala i finala igra u nedjelju od 13 do 18.30 sati.

Natjecanje po skupinama na ženskom turniru odigrati će se u subotu od 8.45 do 13 te 17.30 do 21.45 sati. Četvrtfinale je na programu u nedjelju od 11 do 12.30 sati, a polufinala i finala istoga dana poslijepodne usporedo su muškim turnirom.

U dosadašnjem dijelu muškog turnira nije bilo većih iznenađenja da će ljubitelji boćanja u završnici na dijelu i dalje moći gledati nastupe i najistaknutijih imena koji sudjeluju ove godine kao što su branitelji naslova pobjednika Elvis Smolica i Nikola Hrelja, te Nenad Tadić, Alen Guštin, Valter Ivančić, Marino Milićević, Pero Ćubela, Slovenci Gregor Sever i Gregor Oprešnik u muškoj, odnosno Tanja Grubiša, Carrolina Bajrić, Rozmarija Karuzi ili Slovenka Sara Jenčič u ženskoj konkurenciji. (IBS)