Home ISTRA Stolni tenis MEMORIJAL MATIJA GREGIĆ | Vrsaranke popravile plasman na rang listama

MEMORIJAL MATIJA GREGIĆ | Vrsaranke popravile plasman na rang listama

SHARE

U Osijeku je proteklog vikenda održan međunarodni stolnoteniski turnir, Memorijal „Matija Gregić“ u svim kategorijama. Nastupili su i natjecatelji iz  stolnoteniskog kluba Vrsar. U konkurenciji mlađih kadetkinja Ema Brizić je dospjela do osmine finala i sa novim bodovima popravila svoj plasman na rang listi mlađih kadetkinja.

U kategoriji juniorki Marta Jurčević je zaustavljena u borbi za postolje i četvrtfinalnom meču, dok je seniorka Martina Rioža također igrala osminu finala i također je popravila svoj plasman na rang listi. Treba napomenuti da je na turniru nastupilo preko 300 natjecatelja  iz Hrvatske  i inozemstva.

Predstojećeg vikenda seniori iz Vrsara igraju u Opatiji u okviru trećeg kola Druge HSTL Zapad. Susret je zakazan u subotu, u 11h. Seniorke u Superligi očekuje domaći susret isto trećeg kola protiv ekipe Bjelovara.

Meč se igra u dvorani osnovne škole u Vrsaru, u subotu, s početkom u 17h. Nedjelja je rezervirana za prvi regijski turnir klinaca i najmlađih kadeta koji se također odigrava u Vrsaru. Početak turnira je u 10h.