Home ISTRA Futsal Memorijalni turnir Alen Bulić pripao vodnjanskom Buffalu

Memorijalni turnir Alen Bulić pripao vodnjanskom Buffalu

SHARE

U Vodnjanu je ovoga vikenda održan memorijalni turnir u sjećanje na Alena Bulića, tragično preminulog ronioca u kolovozu 2015. Prisjetili su se Vodnjanci svog prijatelja još jednom na turniru na kojemu je prvoga dana nastupilo 11 momčadi, a nakon odigranih susreta po skupinama u četvrtfinale su se plasirali Šijana Juniors, No Name, Santos, Alen Bulić, Buffalo Vodnjan, Samsung, Crne Mambe i Domino Malling.

Nakon četvrtfinalnih susreta vodnjanski je Buffalo nakon dva pogotka Markovića i jednoga Kruškićevog, svladao u polufinalu Šijana Juniors sa 3:2, dok je drugi finalist izišao iz dvoboja Santos i Domino Maling, gdje su potonji sa dva pogotka Manola Bilića, dva pogotka Danijela Moravca i jednim Frane Jelenića izborili finalni susret.

U srazu za treće mjesto Šijana Juniors je svladala Santos nakon izvođenja kaznenih udaraca obzirom da je u regularnom dijelu završilo 4:4, a u velikom finalu Buffalo je na isti način svladao Domino Maling nakon što je u regularnom dijelu najprije Moravac doveo Domino u vodstvo, a za osvajača turnira izjednačio je Macan.

Podijeljene su i individualne nagrade. Tako su najboljeg igrača i najboljeg vratara dali osvajači turnira, a radi se Josipu Markoviću i Manuelu Matoševiću dok je najbolji strijelac Denis Hrgota iz momčadi Šijana Juniors.