Home Nogomet Druga ŽNL Istra Mihalić i Pujić za slavlje Arne Peruški u posljednjoj županijskoj utakmici godine

Mihalić i Pujić za slavlje Arne Peruški u posljednjoj županijskoj utakmici godine

Josip Peruško i Tin Pujić (FOTO: Arne Peruški)

Posljednju županijsku utakmicu u Istri odigrali su Arne Peruški i Valdebek, zaostalu utakmicu 11. kola Portieri Druge ŽNL. Domaćini su teško, ali zasluženo stigli do novog troboda te su i dalje aktualni kandidati za titulu prvaka.

Poveli su odmah u trećoj minuti, izveden je korner, a lopta je stigla do druge vratnice gdje ju Dragan Mihalić nogom šalje u rašlje za 1:0! Udvostručili su domaći vodstvo u 27. minuti ove zanimljive utakmice.

Odličan “dupli pas” na rubu šesnaesterca napravili su Josip Peruško i Tin Pujić, a potonji “izbija” ispred gostujućeg vratara i matira ga za 2:0. Ipak, Valdebek se tu nije predao, a Stefano Širol je u 48. iz “slobodnjaka” pogodio za 2:1.

Do kraja susreta nije bilo pogodaka, ali je isključenja. Deset minuta prije kraja regularnog dijela Martin Lozančić dobio je drugi žuti karton pa su Peruškači još malo lakše sačuvali svoju prednost za osmu pobjedu u sezoni i lidersku poziciju, zajedno s Perojem, barem dok ovi ne odigraju utakmicu s Istrom iz Tara.

KRNICA – Igralište Dolac – DRUGA ŽNL – 11. kolo – SUDAC: Petar Pejkunović (Kožljak) POMOĆNICI: Matej Bezelj (Pula) i David Ružić (Kaštelir) DELEGAT: Mauricio Kožljan (Barban)

ARNE PERUŠKI – VALDEBEK 2:1 (2:0)

Strijelci: 1:0 Mihalić 3′, 2:0 Pujić 27′, 2:1 Širol 48′

Žuti kartoni: Osmqanović, Travičić, Peruško J. (Arne Peruški) Širol, Elkasović, Ruba, Bastiančić, Kuftić (Valdebek)

Crveni karton: Lozančić 80′ (Valdebek, dva žuta kartona)

ARNE PERUŠKI: Vujica, Barlian, Mišić (73. Peruško L.), Peruško J., Crneković, Peruško M., Špigić, Kalac, Mihalić, Pujić (46. Travičić), Osmanović (84. Peruško I.)

Trener: Adriano Belli

VALDEBEK: Radonjić, Ruba, Smrekar, Budija (60. Elkasović), Radola A., Gajić, Lozančić, Kuftić, Marković, Mitrović Hrvatin (84. Bastiančić), Širol

Trener: Predrag Ivanović