Home Nogomet Ostalo Mihovilović: “Prihvaćanjem javnog djelovanja prihvatili smo i činjenicu da nas javnost i...

Mihovilović: “Prihvaćanjem javnog djelovanja prihvatili smo i činjenicu da nas javnost i klubovi nadziru, pitaju i komentiraju!”

SHARE
Goran Mihovilović

Jučer smo poslali set pitanja članovima Izvršnog odbora NSŽI, a kako budu odgovarali, tako ćemo Vam i mi objavljivati njihove riječi. Prvi je odgovore poslao Goran Mihovilović, tajnik Futsal Pule, a u vrijeme pisanja ovog teksta, odgovorio je i Boris Fornažar čija objava ide tijekom subote.

„Nemam nikakav problem s prisutnošću javnosti na sjednicama IO-a, smatram javnost predstavnicima klubova o kojima govorima. Meni je osobno to normalno, potrebno i što se mene tiče nakon svake sjednice sam spreman odgovarati na sva pitanja koja predstavnike medija interesiraju“, rekao je Mihovilović na početku pa dodao:

„Tonski zapisi u originalnom izdanju su meni prihvatljivi. Potrebno ih je objavljivati u cjelovitom obliku kako bi sve izrečeno imalo smisla. Ja kao novinar ne vidim nikakav problem ni u tonskom ni u video zapisu svih naših sjednica.“

Za kraj, odgovorio je na upit je li bio upoznat s činjenicom da je od strane NSŽI-a odbijena zamolba za dostavom tonskog zapisa, iako je logično da IO o tome donosi odluku: „Nisam bio upoznat s tom činjenicom. Ako je takav zahtjev i došao, trebao je biti odobren. Kao član IO-a NSŽI-a uvijek ću zagovarati prisutnost medija na sjednicama. Prihvaćanjem javnog djelovanja prihvatili smo i činjenicu da nas javnost ili klubovi imaju pravo i obavezu nadzirati, pitati i komentirati.“