Home Nogomet Prva ŽNL Istra Miroljubivo i bez pogodaka u Taru

Miroljubivo i bez pogodaka u Taru

SHARE

Sa današnjom utakmicom odigranom u Taru, podjelom bodova mogu biti zadovoljni svi. Istra je na taj način nakon gostovanja u Nedešćini i pobjede nad Jedinstvom podebljala malo bodovni konto, a Seljani nisu poraženi na gostovanju.

Nedostajali su pogotci u tvrdoj utakmici sa puno tehničkih pogrešaka uobje momčadi. Kod Mladosti nedostajao je Manuel Perković koji je na romantičnom putovanju, pa se i to osjetilo u igri gostiju danas.

Nakon pogreške Moscatella u istrčavanju na isteku 20. minute mogli su domaćini do vodstva no pokušaj je prozujao pokraj vratnice. U nastavku dominantiji su  bili gosti. Dominacija je nagrađena sa desetak kornera koje jednostavno nije imao tko spremiti u domaću mrežu, a Totićev je pokušaj sa dvadesetak metara spriječila greda dok je Kastratiev zicer mlakim udarcem otišao u nepovrat.

U doslovno posljednjim trenucima mogli su i domaći do punog plijena, no solo prodor ponajboljeg domaćeg igrača, Josipa Ciglara, nije urodio plodom.


TAR – Igralište NK Tar – 1. ŽNL – 4. kolo – SUDAC: Petar Pejkkunović (Kožljak),  POMOĆNICI: Jasenko Mujić (Potpićan) i Luka Herak (Sveti Lovreč)

ISTRA TAR – MLADOST 0:0 

Žuti kartoni: Legović (Istra Tar), Balentović (Mladost)

ISTRA TAR: Arambašić, Perišić, Babić (32. Mrkonja), Legović, Palma, Salković, Ciglar, Čorić, Šarčević, Udovičić, Petrešić

Trener: Branko Novak

MLADOST: Moscatello, Ivanović, Zonta (46. Mehmedagić), Kastrati, Šturman, Totić (81. Ivanović P.), Čosić, Cvolić (61. Balentović), Butući, Ivetić, Miculinić

Trener: Agron Barlecaj