Home Nogomet Istra 1961 Miroslav Iličić otišao, vraća li se Dejan Radonjić?

Miroslav Iličić otišao, vraća li se Dejan Radonjić?

SHARE

Miroslav Iličić, dvadeset i četverogodišnji Riječanin, koji je preko Slaven Belupa stigao ovoga ljeta u pulskog prvoligaša, prema neslužbenim informacijama, rastaje se od suigrača u zeleno-žutim bojama. Obzirom da je početak priprema zakazan za ponedjeljak, izuzetno je teško bilo kakvu konkretnu informaciju dobiti iz kluba, no eto, ova se čini pouzdana.

Iličić nije iskoristio prigodu koju je, recimo to tako, ipak imao. Naime, nakon prvoga odigranog susreta za pulsku momčad tijekom kojega je postigao dva pogotka reprezentaciji Salvadora, Miroslav je u sezonu četiri puta krenuo kao starter. No, učinka nije bilo, barem ne onakvoga kakvoga se traži od napadača, pa je tako do konca jeseni odigrao ukupno 56 minuta, plus kup susret u Labinu.

Koliko je pouzdano da je jedna od želja na listi krojitelja sportske politike kluba Dejan Radonjić, također ostaje da se uvjerimo u narednim danima. Naime, nekadašnji napadač pulskog prvoligaša koji je u trideset i tri odigrane utakmice za pulskog prvoligaša postigao 25 pogodaka i nalazi se na drugoj poziciji vječite ljestvice strijelaca u pulskom klubu na rastanku je od sadašnjeg poslodavca.

No, Radonjić, sada već u trideset i prvoj godini, ne može se pretjerano pohvaliti učinkom nakon odlaska iz Pule. Naime, u pet klubova koje je pohodila njegova kopačka za koje je odigrao 117 susreta, postigao je 21 pogodak, a upravo je činjenica kako je u svom posljednjem angažmanu u momčadi Qingdao FC, u 23 nastupa jednom pronašao put do suparničke mreže, dovela je do raskida suradnje.

No, bilo kako bilo, ponedjeljak će na Drosini dati nekakve, barem nekakve odgovore.