Home Nogomet Istra 1961 Mislite li da može većina igrača Istre 1961 s centra pogoditi gol...

Mislite li da može većina igrača Istre 1961 s centra pogoditi gol bez da lopta padne?

SHARE

U „moru“ stvari koje ne razumijemo kad je u pitanju Istra 1961, ovo je možda najizraženija ovih dana. Da se razumijemo, zamijetili smo ovo davnih dana, ali mislili smo u startu – „ma to je samo nepotrebna zajedljivost“, a onda su nam se počeli javljati ljudi s istim mišljenjem.

Naime, Istra 1961 svaku domaću utakmicu organizira gađanje gola s loptom s centra. Nagrade nisu auto niti skuter već gotovo pa simbolične, večera ili masaža za dvoje. Naravno, sve dok ima netko tko se prijavljuje, ima smisla organizirati, ali moramo izraziti skepsu.

Kako to pristojno reći? Ljudi, taj zadatak je STRAHOVITO TEŽAK. Pogoditi gol s „peticom“ s centra bez da padne prije gola je nešto što vjerojatno ne može polovica nogometaša Istre 1961 iz pet pokušaja. Doslovno. Prije svega, tu loptu treba nabiti 55 metara kako bi ona pala u mrežu. To se u trapericama gotovo pa ne može.

I za kraj, evo one zajedljivosti s početka priče. Prijedlog – bilo bi super kad bi nekome s kupljenom ulaznicom dali nagradu bez da se uprlja, a svakog igrača kojeg dovedete u Pulu – dajte mu da s centra šutira na gol – tko pogodi okvir bez da padne jednom od pet puta, tome dajte ugovor!