Home HRVATSKA I SVIJET HT Prva HNL Mitrevski: U Kranjčevićevoj se teško natjerati igrati, ali dolaze na naš teren...

Mitrevski: U Kranjčevićevoj se teško natjerati igrati, ali dolaze na naš teren i mi želimo pobjedu

SHARE

Sutra na pulskom stadionu Aldo Drosina gostuje zagrebačka Lokomotiva, momčad koja je dosad osvojila samo bod, jednako kao i pulski prvoligaš. Tim povodom za službenu stranicu istarskog prvoligaša govorio je Risto Mitrevski:

Ove sezone nisam još gledao utakmice Lokomotive, samo sažetke. Iz toga sam vidio da su mijenjali sastav, a po rezultatima mislim da se vidi da u sezonu nisu krenuli kako su očekivali. Iskreno, mi u petak nemamo puno što puno razmišljati nego ići po tri boda”, rekao je makedonski stoper.

Zaista, sve osim tri boda bio bi neuspjeh, jer Lokosi izgledaju jako loše. U sve tri dosadašnje utakmice djelovali zbunjeno i nespretno, ali i dalje imaju nekoliko zanimljivih igrača s čime se slaže i Mitrevski:

“Otišla su im dva najbolja igrača, Bočkaj i Grezda i sigurno imaju problema nadoknaditi njihov odlazak. Ipak, ostao im je Majer koji je trenutno njihov najbolji igrač, Ivanušec isto. Imaju oni svoje adute, ali dolaze na naš teren i mi želimo pobjedu.”

Makedonac se nije previše trudio pohvaliti projekt “filijale”, a osvrnuo se na tragikomičnu atmosferu kada igra taj klub: “Mislim da je na onom stadionu najgore za igrati u Hrvatskoj jer je atmosfera stvarno loša i teško je natjerati se igrati. Prije te zadnje utakmice smo imali susret s Rijekom na kojem je bila odlična atmosfera, a zatim smo išli Lokomotivi i bilo je teško prešaltati se. Kako bilo, u petak će biti u potpunosti drugačija utakmica, a nama je to prilika za uzeti tri boda.”

Inače, posljednja utakmica Lokomotive i Istre 1961 bila je “okidač” svih problema u protekloj sezoni nakon čega je “ceh” platio trener Tot. Sudac utakmice biti će Osječanin Damir Batinić, a pomagati će mu sugrađani Dalibor Conjar i Dejan Berger.

Rezultati by SofaScore