Home Rukomet Prva HRL Jug Mladen Prskalo više nije trener Rudan Labina

Mladen Prskalo više nije trener Rudan Labina

SHARE
Mladen Prskalo (FOTO: Crikva.hr)

Rukometni klub Rudan Labin od danas nema trenera. „S Mladenom je trenerski angažman bio dogovoren na godinu dana uz mogućnost produljenja suradnje, međutim s obzirom na novonastalu situaciju i na predstojeće financijski izazovno razdoblje, dogovoren je sporazumni prekid suradnje, a Uprava kluba je u vidu racionalizacije troškova odlučila trenersko rješenje za slijedeću sezonu pronaći u domaćim redovima te se zahvaliti dosadašnjem treneru“, poručili su iz kluba.

Vodstvo, stručni stožer, igrači i zaposlenici se zahvaljuju Mladenu Prskalu na razumijevanju i korektnom i fer odnosu kroz ovaj period njegovog boravka na klupi RK Rudan Labina. Mladen se prihvatio jednog složenog zadatka na početku ove naprasno završene sezone u kojem ga je dočekala potpuno nova momčad i težak zadatak rekonstrukcije te stvaranje nove momčadi, te mu iz kluba još jednom zahvaljuju na zalaganju i predanom radu i trudu.

„Zahvaljujem se svima u klubu, igračima, pomoćnom treneru i navijačima. Dogovorili smo se na godinu dana, ja bih to bio ispoštovao, u klubu su bili korektni, ali ovo je bilo veoma naporno, obzirom da dolazim iz Rijeke. Sve u svemu, lijepo iskustvo, klubu želim sve najbolje, svi ćemo i dalje živjeti za rukomet, ali okolnosti se mijenjaju, to moramo svi razumjeti“, rekao je Mladen Prskalo.

Uprava kluba će ime novog trenera obznaniti u slijedećih tjedan dana.