Home Nogomet Ostalo Mladi Pazinjani ubrzo će imati gdje trenirati u kišno vrijeme

Mladi Pazinjani ubrzo će imati gdje trenirati u kišno vrijeme

Pazinski nogometni trećeligaš trebao bi dobiti svoj poligon u narednim mjesecima. Naime, započeli su radovi pokraj glavnog igrališta na kojem bi trebao ubrzo niknuti 50×73 metara velik poligon za treniranje mladih pazinskih nogometaša.

Dana 30. srpnja nakon uvođenja u posao održana je prva koordinacija na kojoj su prisustvovali predstavnici naručitelja, izvođača, nadzora te geodeta dok je druga koordinacija održana danas sa prisustvovanjem predstavnika naručitelja, Grada Pazina, izvođača i nadzora. Radovi se izvode redovno sukladno planu izvođenja radova. Iduća koordinacija sazvana je za 18. kolovoza.

Podsjetimo, kad je u pitanju financiranje, Grad Pazin kreditno se zadužio za 2,5 milijuna kuna, a Nogometni savez županije Istarske sufinancirao je izgradnju s 601.468,86 kuna.

Dodatno, u siječnju 2020. godine projekt je prijavljen na natječaj Središnjeg državnog ureda za šport, Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2020. godini, koji je u srpnju ponovno aktiviran nakon privremene obustave zbog epidemije koronavirusa, i čiji se rezultati očekuju uskoro.

Previous articleČetiri rabačka jedriličara sudjelovala na PH
Next articleNAJAVA | Istra 1961-Orijent 1919 | “Opuštanja ne smije i neće biti!”