SHARE

Danas su, nakon velike stanke, odigrane utakmice 1. i 2. kola 1. HRL U17 regije Zapad za muške. Sve utakmice odigrane su u Puli koja je i bila najuspješnija momčad na današnjim utakmicama.  

Utakmicu 1. kola odigrali su Arena i Rudar iz Labina, a Arena je slavila rezultatom 22:20. Najbolji u redovima Puležana bili su Daniel Čuljak s deset pogodaka te Lovro Jaman s devet. Kod Labinjana najbolji su bili Franković i Lukšić. Obojica su postigla po šest pogodaka.

Zaostalu utakmicu 2. kola odigrali su Buzet i Arena, a bolji su opet bili Puležani. Ovog puta slavili su rezultatom 15:21. Sjajan je opet bio Jaman s devet pogodaka, a najviše kod Buzećana postigao je Lorenco Nežić (6)

Susret 2.kola između Rudara i Buzeta završio je rezultatom 22:20. U redovima Labinjana najbolji je bio Kokot sa sedam, a šest su dodali Tomičić i Lukšić. Alen Črnac postigao je sedam, najviše u momčadi Buzeta. 

Ukoliko sve bude “po planu” mlađi uzrasti na terene ponovo izlaze 6. veljače, a ostaje im za nadoknaditi cijeli prvi dio prvenstva.