SHARE
NK Mladost Fažana U-9

Nakon odigranih gotovo stotinjak utakmica, uz svakodnevno učešće preko 600 djece i isto toliko roditelja, trenera i ostalog osoblja, dobili smo pobjednike “Banjole Kupa 2022.”

Kod U-9 kategorije najuspješniji su bili klinci iz fažanske Mladosti koji su u finalu svladali male Verudeže, dok je treće mjesto osvojila domaća ekipa, banjolski “Galebići”.

U kategoriji U-11, pobjedom u finalu nad OŠ Dinamo, prvo mjesto je osvojio NK Uljanik, dok je u utakmici za treće mjesto OŠ Dinamo 2 bio uspješniji od domaćina, NK Banjola.

U najstarijoj kategoriji U-13, najbolja je bila ekipa Mladosti iz Fažane pobijedivši u finalu pulsku Istru dok je treće mjesto osvojila momčad NK Velesovo iz Slovenije.

Na kraju, organizator se zahvaljuje svim ekipama, trenerima, roditeljima i volonterima na pomoći u organizaciji, kao i sponzorima, Općini Medulin, TZ Općine Medulin, Sportskoj zajednici Općine Meduin i svima ostalima bez kojih ne bi bilo moguće organizirati ovakav događaj.

Uz mnogo individualnih nagrada, puno uživanja, smijeha, kupanja, organiziranih izleta, pozvani ste već sada na sljedeci “Banjole kup 2023”.