SHARE

Na Kunfinu je jutros odrađeno ono što se manje-više i očekivalo. Dvije momčadi koje ne biju neke velike bitke ni za vrh ni za bijeg od dna odigrale su ravnopravnu utakmicu u kojoj je Mladost ipak svoje prigode realizirala.

No, ne one početne. Kastrati je u prvih desetak minuta mogao riješiti puno toga, no ne riješava matne situacije, pa Mehmedagiću nije preostalo ništa drugo nego da sam u solo-prodoru dovede Mladost u vodstvo.

Vodstvo koje je potrajalo dvadesetak minuta kada je Kralj nakon kornera precizan i dovodi Nedešćane do izjednačenja. Imali su gosti i prije pogotka prigodu, no Kazalac je riješio matnu situaciju u svoju korist i u korist svoje momčadi.

U nastavku ipak malo bolja domaća momčad. Subotić je u 60. minuti pogodio odmjerenim udarcem sa dvadeset i pet metara, a isti je igrač realizirao i najstrožu kaznu nakon prekršaja nad Kastratiem za konačnih 3:1.

ROVINJSKO SELO – Igralište Kunfin – 1. ŽNL – 23. kolo – SUDAC: Jasenko Mujić (Potpićan), POMOĆNICI: Alen Dokuš (Pula) i Saša Mikša (Pula)

MLADOST – JEDINSTVO OMLADINAC 3:1 (1:1)

Žuti kartoni: Imširević, Pavinčić, Benazić, Bugarin (Jedinstvo Omladinac)

Strijelci: 1:0 Mehmedagić 11’, 1:1 Kralj 33’, 2:1 Subotić 52’, 3:1 Subotić 85’ (11 m)

MLADOST: Kazalac, Toljan, Težak, Ivanović, Zonta (46. Cvijetić), Totić D., (55. Ćosić), Kastrati, Totić I., (78. Batljan), Subotić, Butući, Mehmedagić

Trener: Agron Barlecaj

JEDINSTVO OMLADINAC: Katičić, Licul (79. Bugarin), Kralj, Mahmutović, Kocijel, Gobo, Bembić, Bojkić, Pavinčić, Imširević, Benazić

Trener: Agron Barlecaj