SHARE

Večeras, s početkom u 18:00 sati u pulskom Domu sportova Mate Parlov, malonogometaši Stanoinvest Futsal Pule dočekuju pločanski Porto Tolero, u sklopu osmine finala Kupa Hrvatske.

Puljani su izraziti favoriti, ali treba znati da južna druga liga je uvjerljivo najjača u državi, a Porto Tolero ima četiri pobjede u pet susreta.

Klub je to s velikom tradicijom, koji je u nedjelju pobijedio Split s 3:4. Da, onaj Split, najveći klub u Hrvata, koji je trenutno drugoligaš, a do pobjede je Porto Tolero stigao golom u posljednjoj, ne minuti, već sekundi.

Igrali su Splićani s golman-igračem, a Ivan Marković je poentirao za 3:4 u posljednjem trenutku za slavlje Pločana. No, prvo ime te momčadi je Matko Krilić, godinama njihov najbolji strijelac i „pakleni“ ofenzivac. Međutim, ove godine ih zasad, sa sedam golova predvodi Ivan Arar, rođeni Pločanin koji se nakon dvije sezone odsustva u Mejašima i Splitu, vratio u svoje Porto Tolero.

Dakle, Puljane čeka zahtjevan susret, nimalo neozbiljan, a misli su im već neko vrijeme na Ligi Prvaka, i od toga ne treba bježati, to je jednostavno činjenica. Zbog toga, objavljujemo i činjenicu da se večeras, od 17 sati u CB Sportu (u dvorani) mogu kupiti turnirske ulaznice, za sva tri dana, i to po cijeni od 250 kuna. Obzirom da se s tom ulaznicom može gledati šest utakmica, cijena ispada 40 kuna po susretu.

Što se tiče dnevnih ulaznica, one će iznositi 100 kuna i mogu se kupiti na dan održavanja utakmica, od 16 sati. Za one koje se dvoume je li to previše, samo ćemo podsjetiti da je u kolovozu u Puli, u jednom eminentnom klubu, gostovao MC Stojan i da je tada ulaznica također bila 100 kuna.

Dojam je da MC Stojan, koliko god taj mladi gospodin bio talentirani glazbenik, u što smo uvjereni, ipak nije rang Lige prvaka i gostovanja Barcelone pa smo uvjereni kako cijena i neće biti problematična.

Današnju utakmicu protiv Porto Tolera (od 18 sati) sude Noa Mečić, Ante Soldo i Stjepan Harastija iz Zagreba, mjeritelj vremena će biti Luka Pastuović iz Červara, a delegat Dragan Jurić iz Pule.