Home ISTRA Atletika MOŽE LI BOLJE | Atletski savez Istre organizirao zimski kamp, djeca tri...

MOŽE LI BOLJE | Atletski savez Istre organizirao zimski kamp, djeca tri dana provela na čistom zraku u prirodi

SHARE

Atletski savez Istre organizirao je Zimski atletski kamp za naše najmlađe atletičare, za djecu do 13 godina. Ove godine održao se od 14. – 16.02.2020. Već tradicionalna lokacija bio je Planinarski dom – dvorac Stara sušica, ukupno je sudjelovalo 78 atletičara i sedam trenera – voditelja.

Najbrojniji su bili članovi AK Albona Labin, a sudjelovali su i članovi AK Medulin, AK Maximvs Poreč i AK Vodnjan. S obzirom na globalne klimatske promjene, snijega i aktivnosti na snijegu nije bilo, te su prvu večer iskoristili za upoznavanje i druženje uz logorsku vatru.

U subotu su započeli s planinarenjem i kretanjem u prirodi te su do ručka napravili zavidnu kilometražu kroz prekrasne šume Gorskog kotara. Nakon ručka i odmora imali su malu sportsku Olimpijadu uz razne discipline i igre. U nedjelju ujutro odrađen je trening koji su treneri individulno odabrali za svoju grupu.

Večer je bila rezervirana za radionice i zabavu pa su na rasporedu imali izradu i izbor najbolje maske, modnu reviju te u subotu nezaobilaznu disco večer gdje su mali atletičari iskazali sve svoje talente u plesanju. Kamp je protekao u najboljem redu, a za siguran prijevoz i dolazak na vrijeme pobrinuo se službeni vozač Jimmy toursa.