Home Nogomet Istra 1961 Može li Istra 1961 do pozitivnog rezultata kod Gorice? A quien le...

Može li Istra 1961 do pozitivnog rezultata kod Gorice? A quien le importa?

SHARE

Kako vrijeme prolazi i kako su ljudi sve indolentniji prema pulskom prvoligašu, realno je pitanje koga uopće najava utakmice Gorice i Istre 1961 interesira.

Ali ne samo najava, j…. najavu, glavno je pitanje koga uopće zanima ta utakmica? Puljani, ali i Istrijani, barem velika većina njih, klub sa Marsovog polja uopće više ne doživljava kao “svoj”. Razvidno je to po broju publike koji se okupljaju na Drosini, razvidno je to po odustajanju Demona zbog raznoraznih razloga, razvidno je to po svemu.

Dok su Ameri haračili po Istri, barem je internet prostor bio ispunjen nekakvom borbom sa vjetrenjačama, odnosno borbom protiv njih. Danas više nema ni toga. Danas više nema ničega.

Otkada je MNK Futsal Pula Stanoinvest zaplovio u najjačem nogometnom natjecanju u Hrvata, vjerojatno će im i to malo pozornosti, sa vremenom koje protiče i oduzeti.

No, bilo kako bilo, ova pulska nogometna prvoligaška stvarnost sutra gostuje kod Gorice. Od 15:00 pokušati će iznenaditi suparnika, same sebe i tih pedesetak ambicioznih internet pratitelja koji i dalje vjeruju u njih.

Pa neka im je sa srećom.

Tihomir Pejin, Sanja Rođak Karšić i Tomislav Keglević zaduženi su za provođenje pravde, dok će ih iz VAR sobe nadzirati Ante Čuljak.