Home Nogomet Istra 1961 Na Drosini konačno utakmica koja nešto znači

Na Drosini konačno utakmica koja nešto znači

Ove subote Šibenik i Istra 1961 konačno će odigrati susret koji nešto odlučuje. Čitavog ovoga proljeća obje momčadi izgledaju kao da jedva čekaju kraj, pa su tako Šibenčani osvojili punih sedam bodova ove godine svladavši Belupo i Istru 1961, te još jednom sa Koprivničancima odigrali neodlučeno, dok je pulska momčad nešto učinkovitija.

Ona je doduše slavila samo protiv Gorice, ali je i sedam susreta remizirala pa se tako ovo proljeće pozicionirala ispred momčadi Deana Računice i još nekih svakojakih likova koji su pohodili klupu momčadi sa Šubićevca.

Diona Drene Belja ove subote neće biti u sastavu pulske momčadi zbog tri žuta kartona, dok Šibenik dolazi kompletan, što god to značilo. U svakom slučaju, ako ništa drugo, onda pročitajte prvu rečenicu ovog teksta. Pa napunite stadion da slavimo uspjeh i da konačno sezonu završimo iznad devetoga mjesta. Na to smo, eto, spali.

Ante Čulina, Dario Kolarević i Ivan Starčević dijeliti će pravdu na Drosini u subotu od 19:05, a njihove eventualne pogreške iz VAR će sobe ispravljati ili na ispravak pozivati Mario Zebec.

Uživajte!

Previous articleUoči svjetskog kupa pulskoj Areni: U Rijeci prezentiran teqball – sport koji je zarazio svijet!
Next articlePazinski kadeti među osam najboljih u Kupu regija na razini Hrvatske