Home Nogomet Treća HNL Zapad Na Grobniku i Krku ambiciozni pred novu sezonu

Na Grobniku i Krku ambiciozni pred novu sezonu

SHARE
FOTO: NK Jadran (Paar)

Da se nova trećeligaška nogometna sezona neće izroditi u “igrajmo da bismo igrali” pokazuje primjer NK Grobničan i NK Krk. Već koncem lipnja obje su momčadi dale određene najave kako ih interesira plasman u jedinstvenu treću ligu koja će se igrati na razini cijele države.

Tako je Krk već potpisao dolazak nove petorice igrača, koji svi spadaju u kategoriju pojačanja. Redom, pristupili su Ivan Lucić, Josip Rudan, Matej Šantek, Antonio Dedić i Din Pozderac, sve igrači redom sa dokazanim imenom i prezimenom, te određenim karijerama iza sebe. Iz Krka je pak, na Krimeju otišao samo Patrik Mohorović, kao zamjena za Carla Berkovića, no otočani rade na dolasku jednog provjerenog vratara.

Ni u Grobničanu ne spavaju. Nisu krenuli “udarnički” kao na Krku, međutim dolazak Ivana Golića iz Rudara te Patrika Gundića iz Lokomotive, daju naznake kako se i tamo sprema napad na novi rang natjecanja.

Pridodajmo njihovim aspiracijama još Crikvenicu, te potencijalno Rudar, Jadran i Uljanik koji će zasigurno htjeti napraviti iskorak, već sada možemo konstatirati da nas čeka izuzetna borba i na terenu i van njega u posljednjoj godini izdanja ovakvog trećeligaškog natjecanja.