Home Nogomet Prva ŽNL Istra Na pogon Ermina Jašarevića Iskra do troboda u susjedskom derbiju

Na pogon Ermina Jašarevića Iskra do troboda u susjedskom derbiju

SHARE

Čista i zasluzena pobjeda Vinežana danas u Nedešćini. Krenulo je bijegom Bečirevića po boku koji je povratnom loptom pronašao Softića čiji udarac brani domaći vratar, ali lopta dolazi do Jašarevića koji sa pet metara šalje loptu u mrežu za početno vodstvo, već u drugoj minuti.

Domaći sastav je najbolje šanse napravio nakon prekida iz kornera, a opasni su bili pokušaji Pajkovića i Bojkića.

Na kraju prvog dijela mogli su Vinežani i zaključiti susret no dva zicera Jašarevića, danas ponajboljeg igrača derbija ostala su neiskorištena. U prvoj prigodi izbijena mi je lopta u zadnji tren, a u drugoj je pogodio gredu.

U drugo su poluvrijeme gosti krenuli i konkretnije i bolje pa su vrlo brzo povisili rezultat. Mehić je opalio prema vratima, a domaćem vrataru je lopta ispala. Jašarević je ponovno bio najbliži i zakucao za konačnih 2:0.

NEDEŠĆINA – Igralište Jedinstva Omladinac – 1. ŽNL – 12. kolo – SUDAC: Daniel Starčević (Pula), POMOĆNICI: Matej Bezelj (Pula) i Patrik Vitasović (Filipana)

JEDINSTVO OMLADINAC – ISKRA 0:2 (0:1)

Žuti kartoni: Bojkić, Imširević, Pajković (Jedinstvo Omladinac), Bojkić, Zakomac (Iskra)

Strijelci: 0:1 Jašarević 2′, 0:2 Jašarević 58′

JEDINSTVO OMLADINAC: Katičić, Khudoyberdiev (69. Puškarić), Pavinčić, Kralj, Kocijel, Bembić, Bojkić, Martinčić, Pajković, Imširević, Alić

Trener: Franko Čupić

ISKRA: Ilić, Prendivoj, Trumić, Čudić (90. Kuralić), Panić, Jašarević (85. Begović), Zakomac (76. Bojkić), Mehić, Softić (90. Zukić), Bečirević (66. Miletić), Lazarić

Trener: Marin Blašković