Home Košarka Mlađi uzrasti Na Stoji završila Max ljetna škola košarke 2020

Na Stoji završila Max ljetna škola košarke 2020

SHARE

Dodjelom diploma i prigodnim druženjem u subotu je na Stoji privedeno kraju još jedno izdanje ljetne škole košarke. Bila je ovo ujedno jedna od najuspješnijih godina od kada se organizira škola sa preko 70 prijava.

KK Stoja je uvela novinu pa je ove godine po prvi puta organizirala i cjelodnevni kamp koji se pokazao kao pun pogodak. Roditelji su tako imali mogućnost da nakon službenog jutarnjeg djela ostave svoju djecu u kampu sve do 16 sati, a dječje aktivnosti su nastavljene na šetalištu Lungomare i Gradskom kupalištu Valkane.

Uz stručno vođenje i nadzor trenera Igora Valića i njegovih suradnika Darija Vidovića, Lovra Bulešića, Nika Travice i Matije Marina Savina Belasa, kamp su pohodili i mnogi gosti uz koje su najmlađi polaznici stjecali košarkaška znanja i vještine. Kroz druženje, razonodu i zabavu, ali i kvalitetan i discipliniran pristup u svim segmentima prošla su tako dva nezaboravna tjedna na Stoji.

Još jednom se pokazalo da KK Stoja nastavlja i njeguje rad sa mlađim uzrastima pa stoga ni ne čude ostvareni sjajni rezultati proteklih godina na regionalnoj i državnoj razini. Iz razgovora sa čelnicima kluba saznali smo da nam za sljedeću godinu spremaju još novih iznenađenja te da su pripreme za Max Basketball Camp 2021. već počele.