Home Nogomet Mlađi uzrasti NA USKRS PRIČA O NOGOMETNOM USKRSNUĆU | Nećete vjerovati koliko je dosad...

NA USKRS PRIČA O NOGOMETNOM USKRSNUĆU | Nećete vjerovati koliko je dosad u sezoni zabio mladi pazinski ofenzivac

SHARE

Na Uskrs donosimo priču o igraču koji nije Isus, ali je ove sezone strašno „uskrsnuo“. Pazinka je lani igrala Treću HNL Zapad, a za tu „potrebu“ iz Rijeke je dovela juniora Igora Lepinjicu. On je u tom okruženju dosta oscilirao, zahtjevi trećeligaškog nogometa znali su napraviti da nakon 90 minuta ni on sam sigurno često nije bio zadovoljan svojom prezentacijom.

A onda, nakon ispadanja Pazinke u četvrti rang, Igor Lepinjica igra sezonu iz snova. Za seniore je dosad dao više golova nego sljedeća dva pazinska strijelca kombinirano, a tih 16 golova u 23 nastupa svrstava ga na drugo mjesto ljestvice strijelaca IV NL NS Rijeka, iza nestvarno efikasnog Dražena Pilčića (30 golova).

Kada na tu brojku dodamo još devet juniorskih nastupa i isto toliko pogodaka, dolazimo do brojke od 25 golova prije nego je završio travanj, a kamoli cijela sezona. Sjajne brojke mladog Igora Lepinjice svojevrsni su dokaz kako postoji više smjerova u kojima se karijera mladog nogometaša može kretati.

S ovim brojkama talentirani veznjak na ljeto može na probu gotovo u koji god hrvatski klub poželi, osim možda eventualno ‘velike četvorke’. Nadajmo se da će ga ozljede zaobići, a u tom slučaju, ovom je momku samo nebo granica.