Home Nogomet Treća HNL Zapad Na Zelenicama mir, mir, mir do neba

Na Zelenicama mir, mir, mir do neba

Nikada na Zelenicama nije bilo ovako mirno u prijelaznom roku. No, danas, uz novu upravu nazire se upravo ovo što i sam naslov govori. Mir, mir, mir do neba.

Do tog je mira dovela i sama činjenica da su Labinjani plasirani na visokom četvrtom mjestu, istini za volju, sa minimalnim odmakom od jedanaestoplasiranog Nehaja, no neovisno o tome u Labinu je, dakle, mirno.

Sljedećeg će ponedjeljka Roberto Paliska okupiti svoju momčad na početku priprema za predstojeće proljeće, a ni na samom početku neće biti nikakvih promjena. U stvari, biti će dvije.

Nakon povrede u sastav se vraća Tino Licul, pouzdani branič momčadi sa Zelenica, a nakon odsustva zbog posla tijekom jeseni, Paliskinu će momčad ojačati i Kristian Bembić. Stoga, na Zelenicama zaista može vladati mir.

Labinjani su dogovorili i sve pripremne oglede, pa će tako već 28. siječnja gostovati u Rovinju, a u tjednu nakon toga ugostiti će 01. veljače Grobničan, a 05. veljače Cres na svom travnjaku.

Osamnaestog dana mjeseca veljače dogovorena je utakmica sa Bujama preko puta benzinske, a 25. veljače tzv. “generalka” biti će ogled protiv Pazinke. Za dan 11. veljače još uvijek se traži suparnik.

Uglavnom, ponovimo još jednom. U Labinu “Mir, mir, mir do neba…”