Home Nogomet Treća HNL Zapad Na Zelenicama žele zadržati poziciju najbolje istarske momčadi na trećeligaškom zapadu

Na Zelenicama žele zadržati poziciju najbolje istarske momčadi na trećeligaškom zapadu

Roberto Paliska, trener Rudara, okupio je jučer svoj kadar za proljetni dio natjecanja u kojemu će “kovari” napraviti sve što mogu da i nadalje ostanu ponajbolja istarska momčad u ovom rangu natjecanja.

Četvrto mjesto osvojeno ove jeseni dokaz je kako su u Labinu nakon promjene u samoj strukturi uprave kluba, ozbiljno prionuli poslu, a rezultati su vidljivi već nakon prve polovice ovogodišnjeg natjecanja.

U kadru na jučerašnjem okupljanju nije bilo zbog posla Antonia Načinovića, nedostajao je i Luka Floridan kao i Gabriel Golja zbog obaveza na fakultetu, a i dvojica Amerikanaca koji ostaju dio labinske momčadi, Rodriguez i Solari, priključiti će se početkom sljedećeg tjedna, tako da njih dvojice neće biti ove subote na Valbruni kada Rudar igra svoj prvi pripremni ogled.

Pisali smo već, a vrijedi ponoviti još jednom, raduje povratak u kadar Tina Licula nakon ozljede, a čini se kako je i ozljeda Roberta Dadića potpuno stvar prošlosti. Stoga Rudar, usuđujemo se reći, ojačan, ulazi u novu prvenstvenu polusezonu.

Previous articleManuel Pamić okupio Žminjce, priključili se Lepinjica i Batel, stigao i Sandi Pamić
Next articleKadeti Stoje pobijedili vršnjake iz KA Mrav u 2. kolu Jedinstvene kadetske lige!