Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NK UMAG: „Svaki gost NK Umaga posvjedočiti će o ugodnom prijemu i...

NK UMAG: „Svaki gost NK Umaga posvjedočiti će o ugodnom prijemu i dobroj atmosferi, a nadamo se kako će u budućnosti porazi gostujućih klubova proći bez žalopojnih priopćenja“

Predsjednik NK Umag, Ivan Vidović, u jutarnjim satima subote poslao je klupsko priopćenje, vezano uz jučerašnju utakmicu Umag-Mladost, točnije – uz fažansko priopćenje koje su nam poslali nakon susreta.

Priopćenje prenosimo integralno:

“Ovim putem izražavamo žaljenje zbog priopćenja koje je poslano od strane trenera Fažane Deana Stojanovića. Utakmica između Umaga i Fažane protekla je u borbenom, nogometnom duhu koji je završio rezultatom kojim Fažana može biti izrazito zadovoljna.

Prvi su koji su ove godine zabili dva gola Umagu, a treba napomenuti kako bi realan rezultat bio znatno veća prednost Umaga pa samim time žaljenje na suce utakmice zvuči apsolutno suludo.

Nažalost, nepotrebna agresija kojoj smo svjedočili od strane Fažane nakon utakmice definitivno nije nešto što bismo očekivali od službenih osoba kluba koje bi trebale biti staložene i učiniti sve u svojoj moći kako bi smirili nogometnu atmosferu kada ona postane napeta.

Gosti su, unatoč želji igrača, otišli s zajedničke večere na inzistiranje trenera Fažane zbog čega nam je izrazito žao. Smatramo da je zajedničko druženje najljepša stvar koja se nakon ovakvih utakmica može dogoditi.

Isto tako, lažne optužbe o “udarcu” oštro osuđujemo s obzirom na to kako se apsolutno nikakav udarac nije dogodio, što je evidentirano u zapisniku i svim ostalim službenim dokumentima.

Gostujući igrači imali su osiguran prostor za odlazak do svojih svlačionica, ali nakon zamjene jednog od igrača gostiju, on se odlučio samostalno vratiti na tribine nakon čega je došlo do provokacija s obje strane, ali ništa nije upućivalo niti izgledalo kao fizički sukob, a to može potvrditi svako od preko 200 ljudi koji su gledali ovaj susret.

Smatramo pomalo žalosnim ovakvo traženje opravdanja i samo slanje priopćenja oko nekih događaja koji su u Fažani prisutni na gotovo svakoj utakmici, ali se to gleda kao sportski žar kad su oni u pitanju.

Svaki gost NK Umaga posvjedočiti će o ugodnom prijemu i dobroj atmosferi, a nadamo se kako će u budućnosti porazi gostujućih klubova proći bez žalopojnih priopćenja.

Uprava NK Umaga”, stoji u priopćenju.

Previous articleMohorič pobjednik četvrte “kraljevske” etape s ciljem u labinskom starom gradu
Next articleTOPSTAR SPORTSKA SUBOTA | Golova ne nedostaje, interesantno je na mnogim terenima!