Home Nogomet Ostalo NAGRADNA IGRA | Ne trebamo tražiti do Niša i Prištine, znate li...

NAGRADNA IGRA | Ne trebamo tražiti do Niša i Prištine, znate li koji je istarski sudac u proteklih deset utakmica gostima dodijelio šest crvenih kartona?

Uživao sam svojedobno, dok smo putovali na gostovanja, u pričama proslavljenog igrača HNK Rijeka, danas trenera Rudara, Roberta Paliske o gostovanjima u „jugo ligi“, poput onih u Nišu ili Prištini, gdje domaćin i gost nisu bili u jednakom položaju pred utakmicu.

Mislili smo da su ta vremena prošla. No, ne treba do Prištine i Niša kako bi pronašli takve slučajeve, imamo toga i u Istri. Ukazali su nam na primjer suca kod kojega su gosti u mjesecu svibnju dosad osvojili jedan jedini bod, a koji je u proteklih deset utakmica kao glavni sudac gostima dodijelio šest crvenih kartona, domaćinu jedan.

Jesu li pravila nogometne igre jednaka za goste i domaćine više nismo sigurni, a obzirom da ništa ne možemo napraviti po tom pitanju te su suci u potpunosti slobodni donositi odluke kakve god žele, bez grama odgovornosti, ako ih ne priječi moral – odlučili smo nagraditi onoga tko u komentaru pogodi ime suca – pobjednika iz drugog odlomka.

Tko prvi pogodi – njemu majica IstraSporta!

Previous articleMAMA ŠČ NA STELLA MARISU | Umag Music Nights postaje epicentar glazbenog uzbuđenja uz Jelenu Rozgu i Let 3
Next articleHNS: Hajduk osvojio Kup Hrvatske, protiv Livaje pokrenut disciplinski postupak