Home Podcast Učka NAJAVA #29 PODCASTA UČKA | Po drugi put – sedam mjeseci kasnije,...

NAJAVA #29 PODCASTA UČKA | Po drugi put – sedam mjeseci kasnije, ovaj put u kratkim rukavima – Zoran Peruško!

SHARE

Kažu da je vrijeme relativan pojam i da ga se često mijenja s količinom sadržaja koja nam se dogodila u nekom periodu zbog čega nam nešto izgleda duže ili kraće. Od osnivanja i prve emisije Podcasta Učka prošlo je točno sedam mjeseci, ali količina događaja i promjena u ovo ‘korona-vrijeme’ napravila je to da nam se čini kao da je prošlo tko zna koliko vremena.

Tog 16. veljače o koroni se samo pričalo, gledatelji su bili na tribinama, oni na utakmicama Istre 1961 gađali su gol s centra, Uzuni je dva dana prije dvaput zatresao gol pulskog prvoligaša…jednostavno, puno toga se iz korijena promijenilo.

Zbog toga, gost u 29. Podcastu Učka je isti onaj s kojim smo otvorili, možda je pošteno reći i na kojem smo se vježbali – Zoran Peruško.

Razloga ima napretek, od činjenice da u tih 38 minuta nismo ni izbliza obradili sve teme koje su bile u planu, preko toga da smo podcast „razvodnili“ s nekim rubrikama koje su danas davna prošlost do činjenice kako se u proteklih sedam mjeseci dogodilo puno stvari u istarskom nogometu o kojima mišljenje Peruška zanima mnoge.

Pitanja, naravno, i ovog puta možete postaviti i Vi, dragi gledatelji, putem sljedećeg formulara:

U nastavku možete postaviti pitanja...

Ime/Nadimak
Postavite pitanja Zoranu Perušku...