Home Nogomet Treća HNL Zapad NAJAVA | 3. NL Zapad | 26. kolo: Sve će okončati u...

NAJAVA | 3. NL Zapad | 26. kolo: Sve će okončati u jednom revijalnom tonu, no takva je bila i cjelokupna liga ove godine

FOTO: Anto Ravlić (Tunera.info)

Stigli smo do kraja jednog od najizvjesnijeg natjecanja u ovom kvalitativnom rangu u posljednjih nekoliko sezona. Nadajmo se na kraju da će ovakav format natjecanja, sa 13 ili 14 klubova konačno otići u povijest, te da ćemo od sljedeće godine gledati kudikamo kvalitetniji nogomet te minimalno 30 odigranih kola.

Dokle god situacija bude ovakva kakva je danas, rijetko će koji klub ovog ranga natjecanja izboriti se za nešto više, za viši rang odnosno promociju na viši nivo natjecanja, što bi svakome trebao biti cilj.

Krk ćemo svakako gledati u kvalifikacijama za viši rang, neovisno o tome kako njihova utakmica završi, te okončaju li sezonu protiv Medulina 1921 kao prvaci ili viceprvaci. Naime, Vinodol nije ni zatražio licencu ni nastup u kvalifikacijama pa su tu stvari jasne.

Isto tako, jasno je da nitko ne ispada iz ovoga ranga, jer je Novigrad početkom sezone “preminuo blago u Gospodinu”, pa se ni Medulinci ne moraju brinuti za svoju budućnost te mogu laganini i mirno okončati ovu neuspješnu sezonu.

Uljanik ju je već završio, a Rudar će na Cres, vjerujemo, u podosta izmijenjenom sastavu jer želi spreman, bez eventualnih ozljeda dočekati finale Kupa NSŽI protiv Jadrana sljedećeg utorka.

Pazinjani će đir do Hreljina, a Buje nakon turbulentne sezone na svom travnjaku čekaju Nehaja. Sve je u revijalnom tonu pa će takve biti i utakmice Pomorca i Kraljevice te Crikvenice i Vinodola.


Previous articleI ovog lipnja održava se memorijalni turnir “Goran Brajković”, prijave još uvijek traju!
Next articleNAJAVA | 4. NL NS Rijeka | 26. kolo: Preostala je bitka za poziciju broj tri i bitka za ostanak