Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NAJAVA | 4. NL NS RIJEKA | 22. kolo: Na Tivoli stiže...

NAJAVA | 4. NL NS RIJEKA | 22. kolo: Na Tivoli stiže prvi strijelac lige, a na Olivu Anas, Ahmad i Mazen Sharbini

Ako će, a vrlo vjerojatno hoće, iz lige ispasti samo posljednje plasirana momčad, tada ovo kolo dodatno može učvrstiti Gospić u njihovoj namjeri. Naime, u goste im stiže Novalja, dok će susjed iz Otočca gostovati kod Zameta te i oni mogu pomoći Gospiću u težnji ka ostvarenju svoga cilja.

Istrijane, nakon ne baš uspješnog proteklog vikenda čeka nešto malo jednostavniji posao, rekli bismo na prvu. No, i Fažanci na svojoj Olivi, kao i Veli Vrh na Tivoliu čeka izuzetno težak i zahtjevan posao u ogledima protiv OŠK-a i riječke Lokomotive.

OŠK i dalje ima određene aspiracije ka odlasku u viši rang natjecanja, naravno, ukoliko se svi kriteriji do 01. srpnja budu ispunili, odnosno ukoliko se trećeligaški rang bude proširio. Stoga u Fažanu, na neugodno gostovanje dolaze pokušati ugrabiti bodove koji bi im u toj nakani jako dobro došli.

Fažanci su pak, na gostovanju kod Lokomotive odigrali zaista odličan susret i od uspjeha ih je odvojila samo njihova nepreciznost u mnogo izglednih situacija koje su stvorili. No, i da su odigrali najlošiju moguću utakmicu, na Olivi ne postoji mogućnost da tako lako pokleknu.

Lokomotivini rezultati ovog proljeća jasno znače kako je ta momčad željna nadigravanja. 2:2 kod OŠK-a, 5:1 protiv Otočca, 4:1 protiv Drage, 6:2 kod Klane, zaista kazuje da igraju za gol više! Znamo li da u sastavu imaju i Ivana Pičuljana, strijelca 23 gola ove sezone onda Velovršane možemo samo pozvati na oprez.

Dolazi im gost željan dobrog nogometa, gost željan dobre igre, ali i gost koji je apsolutno miran u ovom trenutku. Ne mogu “lokosi” puno ni gore ni dolje na ljestvici pa su stoga izuzetno opušteni i nadasve opasni.

Na Valbrunu stiže Klana. Momčad koja “kanarincima” ne bi smjela naštetiti neovisno o tome što se ozlijeđenima Maružinu, Šerifoviću i De Armasu ovoga vikenda na tribini pridružuje i kažnjeni Manuel Perković. Rovinjci unutar svojih redova imaju dovoljno snage za daljnju bitku sa Halubjanom za naslov prvaka, (koji “by the way” dočekuje na Viškovu Dragu) i povratak u rang koje ga Rovinj minimalno zaslužuje.

Najteži ispit imaju Banjole koje gostuju u Krasici kod Borca. Ali i društvo Dragana Tomića naviknulo nas je ovoga proljeća na dobre prezentacije i još bolje rezultate. Stoga, Borcu ne putuju sa izvješenom bijelom zastavom, neovisno o tome što im u momčadi nema Milivoja Simeunovića.


Previous articleSTK VRSAR NIŽE USPJEHE | Seniorke upisale tri 3:0 pobjede, stigle do završnice kupa, a seniori osvojili Drugu HSTL Zapad
Next articleNAJAVA | TREĆA NL ZAPAD | 22. kolo: Dva istarska derbija i teško gostovanje za momčad Medulina, napeto će biti na Žuknici i Lonji