Home Podcast Učka NAJAVA 58. PODCASTA UČKA | Stiže nam čovjek s odgovorom na najvažnije...

NAJAVA 58. PODCASTA UČKA | Stiže nam čovjek s odgovorom na najvažnije pitanje ovog ljeta u nogometnoj Istri – Pero Plavšić!

SHARE

Vruće nam je, takve su i teme, pa su i izdanja Podcasta Učka sve češći. Sutra, u srijedu 09. lipnja, će biti objavljen Mateo Bertoša, gost 56. izdanja, a već sad možemo najaviti kako nam u četvrtak u goste dolazi čovjek u čiju su narednu odluku uprte oči istarske javnosti.

Pero Plavšić priznati je i uspješni pulski gospodarstvenik i predsjednik NK Veli Vrh, a u 45 minuta s nama odgovoriti će nam na mnogo više od onog pitanja koje svih zanima. Hoće li Plavšić postati spasitelj nekih klubova ovog ljeta, a realno i istarske nogometne časti, možda ćemo saznati u četvrtak.

Pokušati ćemo iskoristiti vrijeme kako bi saznali kako teku planovi za poznati veteranski turnir kojeg El Stil održava svake godine (kad nema korone), ali i o planovima na SRC Tivoliju.

Za to će mjesto mnogi reći da je fantastičan spoj sporta, rekreacije i ugostiteljstva. Zbog toga, budite s nama do kraja tjedna kad ćemo objaviti 58. Podcast Učka u koji dolazi Pero Plavšić, a možete i postaviti pitanja koja ćemo postaviti ovisno o dozvoljenom vremenu, jer smo predsjednika Velog Vrha “uhvatili” u posljednji čas na čemu mu se zahvaljujemo unaprijed.

U nastavku možete postaviti pitanja...

Ime/Nadimak
Postavite pitanja Peri Plavšiću...