Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NAJAVA | Buje-Rijeka | Bojić: Vlada odlična atmosfera, nama je ovo nagrada

NAJAVA | Buje-Rijeka | Bojić: Vlada odlična atmosfera, nama je ovo nagrada

SHARE
Mihajlo Bojić

Buježima ništa nije darovano, za sve su se morali sami izboriti, ali treba priznati kako im Rijeka u grad dolazi nakon što ih je u nekoliko navrata „pomilovala“ sreća u lanjskom izdanju Kupa Istre. Tko se danas sjeća promašenog penala Mladosti iz Rovinjskog Sela na 1:1, ili Jozepovićeve grede koja ih je trasirala do finala?

Ni ne treba se sjećati previše jer nakon toga su Viškovićevi momci savladali Porečane u finalu Kupa Istre, a onda i u Komletincima odigrali „paklenu“ utakmicu i zaslužili da im u Buje dolazi velikan s Rujevice, predvođen novim trenerom Simonom Rožmanom.

„U klubu i cijelom gradu vlada odlična atmosfera zbog dolaska tako velikog kluba. Napravili smo povijesni uspjeh, prvo osvojivši Kup Istre, a onda i dogurajući do šesnaestine finala Kupa Hrvatske. Nama je ova utakmica jedna velika nagrada za naš postignuti uspjeh“, rekao je Mihajlo Bojić, kapetan momčadi, na kraju s osmijehom dodavši da se ne predaju pred dolazak Riječana.

„Nemam nikakvog imperativa niti pritiska uoči ove utakmice, na nama je samo da izađemo na teren i pred domaćom publikom hrabro pokažemo svoje kvalitete protiv evidentno jačeg protivnika. Tko zna, sreća prati hrabre…“, rekao je za kraj Bojić.

Zagrebačka četvorka dolazi arbitrirati susret Buja i Rijeke. Ivan Vučković biti će glavni, dok će Luka Pušić i Anto Marić biti „mahači“. Četvrti sudac je Matej Horvat, a delegat susreta koji započinje u srijedu u 15:30 biti će Damir Stipković, također iz glavnog grada.