Home Nogomet Istra 1961 NAJAVA | Dinamo-Istra 1961 | Susret protiv najboljeg hrvatskog kluba u finalu...

NAJAVA | Dinamo-Istra 1961 | Susret protiv najboljeg hrvatskog kluba u finalu Kupa je nagrada za sve pulske aktere!

SHARE

Što reći o sutrašnjem finalu Kupa Hrvatske? Dinamo je apsolutni i veliki favorit, a Istra 1961 što god da ostvari, mora biti ispraćeno pljeskom, čak i častan poraz. Takvi rasterećeni, Jumićevi nogometaši, mogu biti izrazito opasni.

„Sutra nas očekuje bitna i velika utakmica, za naš klub, grad i cijelu regiju. Jedna velika utakmica, ovo je nagrada za dečke, cijelu sezonu rade jako dobro i napravili su veliki pothvat u polufinalu. Svjesni smo da nas čeka veliki i kvalitetan protivnik, ali isto tako ćemo napraviti sve da budemo što bolji i da pokušamo napraviti veliko iznenađenje“, rekao je trener Istre 1961 Danijel Jumić.

Previše filozofije nema, sve osim pobjede Dinama bila bi senzacija, a trener je objasnio kako sutra neće biti pet, šest igrača, ali kako će svi oni koji su doputovali biti maksimalno spremni.

Finale Kupa Hrvatske sudi Splićanin Duje Strukan, a pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica i Ivan Mihalj iz Velike Gorice. Četvrti sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a VAR sudac će biti Riječanin Ivan Bebek.