SHARE

Vižinada i Istra Tar svoj susret igraju večeras, i to onaj zaostali desetog kola, a za vikend je na rasporedu 11. kolo Druge ŽNL. Ponovno nas u subotu čekaju dvije utakmice. U Brtonigli gostuje Štinjan, a u Taru Vodnjan.

Štinjanci imaju četiri pobjede zaredom i izgledaju zaista sjajno pa Brtonigla NV ne treba biti previše optimistična pred susret ovog vikenda. Nedostajati će im i Alen Đureš te su gosti zaista nešto bliži bodovima. U Taru je u prednosti domaćin. Probuđeni Vodnjan ima tri pobjede u nizu, ali Istra iz Tara je još „jača“ u tom segmentu, s 19 bodova na kontu jasno poručuju da im je mjesto u samom vrhu. Zbog toga, prednost Istri.

Dajla je ovog tjedna ostala bez Aleksandra Novakovića kojeg privatno-poslovni razlozi (preseljenje) miču s njihovog gola, ali su bez njega i kartoniranog Ivana Markotića svejedno izraziti favorit protiv Petrovije, a to je i Arne Peruški u gostima kod Plomina koji i dalje nema na raspolaganju Slobodana Terzića, svog najboljeg ofenzivca.

Sveti Petar u Šumi i Kanfanar dijeli tek nešto malo manje od devet kilometara, a i na ljestvici su „susjedi“. Nepoznanica nema, rezultatima sigurno nisu zadovoljni nijedni ni drugi, a Supetarci u tom susretu ne smiju koristiti kartoniranog Danijela Jakusa. Sve u svemu, sva su tri ishoda potpuno moguća i realna.

Kaštelir Labinci imaju problema jer im je raspored nemilosrdan. Sada im u goste na Huzalicu stižu Marčanci koji imaju sjajnu momčad, odličnu atmosferu i još bolje rezultate. Dojam je da bi Kaštelirci pristali i na bod.

Sva tri sigurno žele Buzećani, koji će Vižinadu dočekati u jutarnjoj „matineji“. Novak u ligi se još uvijek prilagođava na viši ritam, pa bi Buzećani mogli prekinuti svoj niz poraza koji traje dva kola.