Home Rukomet Prva HRL Jug NAJAVA | Dubrovnik-Buzet | Matija Božić: Može se reći da su favoriti,...

NAJAVA | Dubrovnik-Buzet | Matija Božić: Može se reći da su favoriti, ali ako budemo pravi, možemo do bodova

Matija Božić (FOTO: Alessia Stelko)

Buzećani su pobjedom protiv Kozale prošlog vikenda dobili nasušno potreban mir za definitivno uključenje u borbu za naslov prvaka kamo ih većina svrstava od samog početka sezone.

DUBROVNIK – BUZET (subota, 18:00)

Međutim, pred njima je teško, možda i najteže gostovanje. Gospino Polje, poznata dubrovačka dvorana, dom je lidera Prve HRL Jug koji je dosad upisao pet pobjeda i remi kod snažnog Metković Mehanike.

Nisu Dubrovčani nikoga dosad „razbili“, osim možda Hrvatski Dragovoljac na svom parketu, ali solidan otpor pružila im je riječka Kozala koja je poražena u Buzetu proteklog vikenda. „Mislim da smo kvalitetnija momčad. Nakon dvije loše utakmice (Trogir i Karlovac), počeli smo se dizat u formi. U Metkoviću smo pokazali dobru igru, nažalost ostali smo bez bodova. Protiv Kozale smo popravili realizaciju i zasluženo slavili“, rekao je na početku Matija Božić, srednji vanjski Buzeta.

Dubrovčani su težak ispit: „Kad se pogleda ljestvica i činjenica da se igra na njihovom parketu, može se reći da su favoriti, ali vjerujem da ako budemo u pravom ritmu, da možemo do bodova koji nas vraćaju ponovno u borbu za vrh ljestvice.“


PRVA HRL JUG – 7. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2401″]

PRVA HRL JUG – LJESTVICA

[jsStandings id =”31632″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

PRVA HRL JUG – 8. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2402″]