Home Rukomet Prva HRL Jug NAJAVA | I HRL JUG – 3. KOLO | Jović: Trenira se...

NAJAVA | I HRL JUG – 3. KOLO | Jović: Trenira se dobro, atmosfera je odlična i bodovi su rezultat toga

Aleks Jović (FOTO: Daniel Cerovac)

Dobro raspoloženi istarski klubovi dočekuju treće kolo Prve HRL Jug. Labinjani su pobjedom nad Karlovcem kupili mir pred odlazak na teško gostovanje kod Hrvatskog Dragovoljca, a Buzećani nakon dvije pobjede putuju u Solin.

„Zadovoljan sam prikazanom igrom i zalaganjem, kako kroz pripremni dio, tako i u ove dvije službene utakmice. Promjena trenera je svakako pozitivno utjecala na ekipu, trenira se dobro, atmosfera je odlična i bodovi su rezultat toga. Ne smijemo sada stati na ovome, prostora za napredak još ima. Pristup i zalaganje na svakom treningu i utakmici treba ostati na visokom nivou i ako to ispoštujemo, bodovi će nastaviti dolaziti“, rekao je Aleks Jović, vratar Buzeta koji je bio vrlo dobar protiv Ribole Kaštela u proteklom kolu.

Nekih konciznih informacija o sljedećem protivniku i nemaju: „O Solinu trenutno znamo ono što smo naučili prethodnih sezona. Tvrdo i teško gostovanje sa domaćinom koji ne voli ispuštati bodove iz svoje dvorane. Krajem tjedna ćemo ih pogledati i detaljnije se pripremiti, ali ja se ne bih volio previše zamarati njihovom igrom nego staviti fokus na nas. Trkački trebamo biti na razini, probati dati što više lakih golova i biti spremni da neće biti lako i da će se utakmica “lomiti” u zadnjim minutama.“

Labinjani putuju u goste kod Hrvatskog Dragovoljca, a utakmica se igra u pomalo nepopularnom terminu za polu-amatersku ligu – nedjelja, 20 sati: „Ne bih tome pridavao previše važnosti, sve je jasno bez da išta kažem. Neki naši dečki rade u ponedjeljak, neki idu u školu, ali nema se smisla time zamarati. Trudimo se biti maksimalno korektna sredina, i uprava i igrači, nije potrebno raspirivati nervozu. Da smo sretni nismo, ali nećemo ni previše o tome razmišljati“, rekao je na početku Mladen Prskalo, trener Rudan Labina koji na pitanje koliko je zadovoljan s prvih 120 minuta prvenstvenog rukometa svoje momčadi odgovara:

„U pravilu, ja nikad nisam zadovoljan. Moja je intencija da moja momčad bude svaki dan sve bolja. Želim da rastemo, a naravno da će igrači griješiti, uostalom kao i ja, ali svi zajedno možemo i moramo biti bolji. Zadovoljan sam u smislu da se polako privikavamo na način rada, naporno treniramo, iako ja želim još i više, a sigurno mi je i drago da su neki momci koji lani nisu bili u prvom planu sada dobili svoju prigodu i ja vjerujem da oni mogu doprinijeti boljem rezultatu.“

Kovari su spremni za dugo i teško gostovanje: „Sada je to sve nekako povezano audio i video zapisima pa imamo dobre informacije o njima, ali i oni o nama. Svaku utakmicu idemo po pobjedu, iako nema unaprijed ni upisanih ni izgubljenih bodova. Tvrdim da smo mogli i pobijediti u Solinu, bili smo blizu, ali je i Karlovac imao prigoda nama upropastiti prošlu subotu. Sve je otvoreno“, okončao je Prskalo.


PRVA HRL JUG – 3. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”3884″]

PRVA HRL JUG – LJESTVICA

[jsStandings id =”44477″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]

PRVA HRL JUG – 4. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”3885″]

Previous articleOve subote u Buzetu Prvenstvo Hrvatske u disciplini pojedinačno klasično
Next articleKoka zasluženo do bodova