Home Nogomet Prva ŽNL Istra NAJAVA | I ŽNL – 21. KOLO | Vrsar pred teškim izazovom,...

NAJAVA | I ŽNL – 21. KOLO | Vrsar pred teškim izazovom, Savičentini favoriti pred gostovanje Istre

SHARE

Ako jedan klub ispada iz lige, trebala bi se dogoditi senzacija da to ne bude Valbandon 72, klub koji dosad u prosjeku prima 3,7 golova po susretu. Ponovno su bez tri važna igrača, Duše, Šnura i Osmanovića, a u goste im stiže Funtana. Neće se Premateova momčad predati, ali gosti su kvalitetniji. No, nastupaju bez Maura Kovača i Valentina Banića pa je sve moguće.

Izraziti favoriti u svojim utakmicama su Savičentini koji dočekuju pulsku Istru koja stiže bez Džanića i Rakazovića, ali i Manuel Pamić ne smije računati na dva važna igrača, braću Maura i Matiju Mišana. Isto tako, Ližnjanci su jučer umjesto treninga stavili jednu životinju „u rotaciju“, ali su sigurno kvalitetnija momčad od Rapčana, pogotovo na svojoj Šaraji.

Veli Vrh je bolji od Moele i na Tivoliju bi sve osim pobjede domaćina bilo iznenađenje, a u Dumbrovi je sve moguće. Potpićanci teško bodove osvajaju protiv onih kojima nije svejedno, ali Žminjci su potpuno rasterećeni, a takvi su već znali ove sezone „stradati“ u Dumbrovi. Mlada potpićanska momčad kadra je pobijediti u nedjeljnom susretu.

Banjole odlaze u Tar, a prije toga moraju odraditi i kup susret s Novigradom koji će ih sigurno malo umoriti, pa je sve moguće. Vrsarani će teško ostati na liderskoj poziciji i nakon vikenda jer gostuju kod dobrih Nedešćana koji na svom terenu ne gube bodove u posljednjim kolima. Vrsar ima kvalitetu, ali ovo će im biti jedan od težih zadataka ovog proljeća dosad.


PRVA ŽNL ISTRA
[jsMatchDayStat season_id=”54700″ matchday_id =”5371″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]
[jsStandings id =”54700″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″ display_legend =”0″]