Home Nogomet Prva ŽNL Istra NAJAVA – I ŽNL – 25. kolo: Gotovo sve su oči uprte...

NAJAVA – I ŽNL – 25. kolo: Gotovo sve su oči uprte u Funtanu, a poneki će pratiti i događanja na Pineti i Grabrima!

FOTO: Sempre Qui Streams

Zasebno ćemo porazgovarati s Manuelom Pamićem i Vjekoslavom Dorčićem, trenerima koji se ove nedjelje od 10:30 u Funtani bore za titulu prvaka, a u sjeni te utakmice igraju se i one ostale u 25. kolu. Sigurno najatraktivnija od svih ostalih igra se u Umagu.

U subotu, s početkom u 20 sati, tamo gostuje Ližnjan. U posljednja dva kola oba su kluba uzeli maksimalan broj bodova te bi mogli na sjeverozapadu Istre vidjeti i ljepoticu kola – kvalitete za to imaju jedni i drugi. Kod Umaga ne smije nastupiti Saša Stipanović, iskusni branič.

Istra Pula će dan kasnije ugostiti vinešku Iskru koja dolazi bez Tibora Zakomca, veznjaka u sve boljoj formi, a Muntić bez Ivana Jurića i Luke Pavića dočekuje Rabac koji traži makar bod. Ipak, najvažnija utakmica u borbi za ostanak igra se na Pineti.

Tamo Višnjancima na „megdan“ dolazi Potpićan Učka ’72, i to bez neumornog veznjaka Marka Gržanića. Barićeva momčad još uvijek ima šanse, pobjeda (uz poraz Rapca) bi sve zakomplicirala. Na Kunfinu se igra za „gušt“, a obje momčadi imaju jedan važan izostanak. Mauro Šturman neće igrati za domaće, a Roman Matošević za goste.


Previous articleJosipa Rigo i Martin Štihović pazinski sportski laureati za 2022. godinu!
Next articleDinamov kamp u Umagu – pet trenera odraditi će deset treninga od 21. do 25. lipnja!