Home Nogomet Druga ŽNL Istra NAJAVA | II ŽNL – 20. KOLO | Doima se sve rješeno,...

NAJAVA | II ŽNL – 20. KOLO | Doima se sve rješeno, ali može li se što zakomplicirati?

Nardi Vuković, kapetan Iskre

Dvadeseto kolo Druge ŽNL će u subotu otvoriti Polet i Kaštelir Labinci. U Snašićima se očekuje izjednačena utakmica dvije momčadi iz sredine prvenstvene ljestvice. Nedjelja donosi sraz vodeće Moele u Šišanu.

Protiv istoimenog domaćina sve osim pobjede lidera bila bi senzacija. Objema momčadima nedostajat će po jedan igrač, za domaće neće nastupati Janko Gianluca, dok gostima nedostaje iskusni branič Alen Fabijančić.

Međusobno igraju Rabac i Dajla koji su na diobi četvrtog mjesta s 36 prikupljenih bodova. Domaćin je Rabac koji nema izostanaka zbog kartona, dok će kod Dajle ovo gostovanje preskočiti ponajbolji njihov igrač Roman Peculić.

U obližnjem Vinežu susjedni derbi igrat će domaća Iskra i Plomin. Domaći su druga momčad prvenstvene ljestvice i apsolutni favorit protiv desetoplasiranih Plominjana. U Taru domaća Istra dočekuje Muntić. Gosti su desetkovani izostancima Edija i Sandra Ljubasa, te Deana Šabića. Obje momčadi su rasterećene jer ne mogu previše ni napredovati ni nazadovati na ljestvici.

Iako oslabljena za kartoniranog veznjaka Manuela Novoselića, lak zadatak trebala bi imati Mladost koja u svom Rovinjskom Selu dočekuje pretposljednju Brtoniglu. Priliku da osvoji bodove imat će i Pula ICI koja gostuje kod fenjeraša u Raši. Ipak, ne treba još uvijek otpisivati Miskićevu momčad.


DRUGA ŽNL ISTRA – 20. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2749″]

DRUGA ŽNL ISTRA – LJESTVICA

[jsStandings id =”33132″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

DRUGA ŽNL ISTRA – 21. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”2750″]