Home Nogomet Druga ŽNL Istra NAJAVA – II ŽNL – 25. kolo | Hoće li Dajla bez...

NAJAVA – II ŽNL – 25. kolo | Hoće li Dajla bez svog kapetana Totića proslaviti naslov u Svetom Petru u Šumi?

Došli smo i do pretposljednjeg kola Druge ŽNL. Realno, igra se puno nevažnih utakmica za rasplet situacije na vrhu i na dnu, ali i one znaju biti itekako zanimljive. Plomin ponovno ima teškog protivnika na rasporedu.

Štinjancima nedostaje Michel Bobić, ali otkad im se vratio Ivan Šistov, ponovno su ona opasna momčad i sigurno su favoriti u Plominu. Nino Fabeta mora odraditi za domaćina crveni karton, a do kraja sezone „iza žice“ je i trener Goran Gulin.

Vižinada je prvu „meč loptu“ na svojoj Fabriki propustila, a sada im dolazi Petrovija. Narodski rečeno – sad je ura. Neće na raspolaganju imati vratara Alberta Lončarića, a Petrovija dolazi kompletna, s jednim od najboljih napadačkih dvojaca u ligi – Šabanović i Vračić.

Utakmice u Buzetu, Taru, Kašteliru (gdje domaćin igra bez čak tri prvotimca – Kovača, kapetana Živkovića i Munđera) i Brtonigli igraju se potpuno bez rezultatske važnosti pa se nadamo i miru u tih 90 minuta. Dajla od 18 sati u subotu može u Svetom Petru u Šumi proslaviti naslov prvaka.

Neće im biti lako, jer Puris ima i kvalitetu i „grintu“, a prema našim informacijama Dajla dolazi bez svog kapetana i najboljeg igrača Nikole Totića koji do kraja sezone ne bi trebao nositi dres momčadi u čijem je eventualnom naslovu prvaka itekako sudjelovao.


Previous articleIvana Dojkić upisala odličnih 17 minuta na debiju u WNBA ligi!
Next articleOBJAVLJENE NOMINACIJE | Ove godine i čitatelji IstraSporta mogu glasati u izboru najboljih nogometaša županijskih liga!