Home Nogomet Treća ŽNL Istra NAJAVA | III ŽNL JUG – 6. KOLO | Na putu goropadnim...

NAJAVA | III ŽNL JUG – 6. KOLO | Na putu goropadnim Kanfanarcima stoje euforični Perojci

SHARE

Nakon pet kola Kanfanarci imaju 15 bodova i strahovitu gol-razliku. Uz to, imaju i drugog strijelca lige, Ivana Modrušana, s deset pogodaka. Nedjelja im u šestom kolu donosi teško gostovanje kod poletnih i euforičnih Perojaca. Neće im biti lako, ali su i dalje favoriti.

Njihovi prvi pratitelji sa Šagarele baš na njoj dočekuju Manjadvorce koji su u prošlom kolu iznenadili Cementaše te se polako „probijaju“ prema sredini ljestvici. Zbog toga, Peruški ne smiju ući u susret rasterećeno, Manjadvorci nisu bezazleni.

Spomenuti Cement u svojim Viškovićima dočekuje očito snažni Vodnjan, a trener Fonović ne smije koristiti kažnjenog veznjaka Đanija Milevoja. Do prvih bodova jako će teško nogometaši Pomorca iz Krnice jer gostuju na sjajnoj travi Fortina gdje su Štinjanci, i bez Luke Radole, izraziti favoriti.

Marčanci su favoriti na svom terenu, a stiže im Raša 1938 koja je dosad pokazala više od jednog lica pa je teško reći što mogu očekivati „crveni“ Deana Hrelje. U Šišanu gostuju Barbanci. Obje momčadi traže izlaz iz krize, a bodovima su možda zbog domaćeg terena bliži Šišanci.


TREĆA ŽNL JUG – 6. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4243″]

TREĆA ŽNL JUG – LJESTVICA

[jsStandings id =”46424″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

TREĆA ŽNL JUG – 7. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”4244″]