Home Nogomet Istra 1961 NAJAVA | Istra 1961-Orijent 1919 | “Opuštanja ne smije i neće biti!”

NAJAVA | Istra 1961-Orijent 1919 | “Opuštanja ne smije i neće biti!”

SHARE

Sutra, s početkom u 20 sati, nogometaši Istre 1961 imaju drugu kvalifikacijsku utakmicu za ostanak u Prvoj HNL. Veći dio posla su već odradili, sada im preostaje samo „izdržati“ 90 minuta, a za vjerovati je da će biti ozbiljni i koncentrirani te zadržati visoku prednost.

„Druga kvalifikacijska utakmica je pred nama. Smatram da smo u prvoj odradili dobar posao i postigli dobar rezultat. S druge strane, svjesni smo da bilo kakvog opuštanja ne smije biti i neće biti, treba ovu utakmicu odraditi na jednakom nivou po pitaju pristupa i fokusiranosti na terenu. Želimo utakmicu završiti pozitivno i osigurati ostanak u Prvoj HNL“, rekao je trener Prelec.

„Drago nam je zbog pobjede, što je sve prošlo dobro usprkos uvjetima. Sezona je pokazala da se ne smijemo opuštati i nikoga ne smijemo podcijeniti – odigrati od prvog zvižduka do posljednjeg, i završiti ovu sezonu kao prvoligaši“, poručuje Josip Čondrić, vratar Istre 1961.

Utakmicu na Drosini sudi drugi „kažnjenik“ ovog proljeća, Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a pomagati će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Stupna. Četvrti sudac stiže iz Zaprešića, a Goran Gabrilo iz Splita je VAR sudac utakmice.