Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NAJAVA – IV NL NS RIJEKA – 21. kolo | Istarski klubovi...

NAJAVA – IV NL NS RIJEKA – 21. kolo | Istarski klubovi traže domaće pobjede

SHARE
FOTO: Glas Gacke

Jedina naša dva kluba u ovoj ligi u trećem kolu trećeg kruga na svom terenu će tražiti pobjede koje već dugo vremena nisu ostvarili, posebno Medulinci.

Mladost je u nizu od četiri remija zaredom, a dva od tih četiri su bili u Kostreni kod vodećeg Pomorca. Sada na domaćem terenu se nadaju da mogu doći do pobjede, a u goste dolazi Lokomotiva.

U prošlom kolu su Riječani prokockali dva gola prednosti u sudačkoj nadoknadi protiv Vihora i morali se zadovoljiti bodom. Objema ekipama će nedostajati po jedan igrač.

Medulinci za pobjedu ne znaju još od jesenskog dijela sezone, a to se odrazilo na ljestvicu gdje su od sigurnog trećeg mjesta skliznuli na sedmo mjesto, a u goste im dolazi jedan od kandidata za ispadanje Otočac.

Momci iz Like su u prošlom kolu uzeli bod vrlo dobroj Kraljevici i približili se Medulinu na bod zaostatka. I jednima i drugima bi pobjeda došla kao ‘budali šamar’, a Medulinci pogotovo iako bi mogli imati problema s umorom zbog kup utakmice odigrane u utorak.


ČETVRTA NL NS RIJEKA
[jsMatchDayStat season_id=”56925″ matchday_id =”5467″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]
[jsStandings id =”56925″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″ display_legend =”0″]