Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NAJAVA | IV NL NS RIJEKA – 22. KOLO | Pokušaj ponavljanja...

NAJAVA | IV NL NS RIJEKA – 22. KOLO | Pokušaj ponavljanja uspješnog prošlog vikenda

SHARE

U 22. kolu IV NL NS Rijeka, naši će predstavnici pokušati ponoviti prošli vikend gdje su oba kluba bila uspješna po pitanju bodova, Mladost na domaćem terenu, dok će Medulinci u goste put Viškova.

Mladost je prošlom kolu prekinula niz remija pobjedom protiv riječke Lokomotive i zacementirala drugu poziciju i produžila nadu u eventualno osvajanje prvog mjesta, a sada im u goste dolazi Gospić koji je u prošlom kolu u 92.minuti izgubio bodove protiv lidera Pomorca.  Mladost je kompletna po pitanju kartona, dok će Gospiću faliti Ivan Starčević.

Medulin je u prošlom kolu nakon dugo vremena slavio, žrtva je bio Otočac i malo si olakšao situaciju, a sada im slijedi gostovanje u Viškovo gdje će ih dočekati susjed na ljestvici Halubjan. Halubjan je u prošlom kolu izgubio od Kraljevice i pao na ljestvici iza Medulina. I jedni i drugi bi se pobjedom odmakli od začelja. Obje ekipe su kompletne po pitanju kartona.


ČETVRTA NL NS RIJEKA
[jsMatchDayStat season_id=”56925″ matchday_id =”5468″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]
[jsStandings id =”56925″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″ display_legend =”0″]