Home Nogomet Druga NL NAJAVA | MEĐIMURJE – JADRAN | Šuran: “Očekujem jednu zahtjevnu utakmicu, a...

NAJAVA | MEĐIMURJE – JADRAN | Šuran: “Očekujem jednu zahtjevnu utakmicu, a mi nemamo prava na kiks”

Nogometaši porečkog Jadrana u prva su tri kola proljetnog dijela SuperSport Druge NL osvojili tek bod i sigurno ne idu rasterećeni u Čakovec kod „fenjeraša“ Međimurja. No, kvaliteta nije sporna, imaju je, i samo je pitanje kada će se njihove ‘kockice’ posložiti.

Oliver Sumić ima tri žuta kartona i ne može igrati protiv Međimurja, ali kako vuče dugo ozljedu zadnje lože, možda će mu ovaj odmor i dobro doći. Filip Šverko je dobio nezgodan udarac u rebra u posljednjoj utakmici pa će se vidjeti na treninzima krajem tjedna hoće li igrati protiv Međimurja. Već duže su odsutni Adam Mofardin i Vedran Radman, također zbog ozljeda.

Na pitanje o ocjeni dosadašnjih 270 minuta, trener Jadrana Dalibor Šuran brutalno je iskren: „A iskreno, ocjena je negativno, prvenstveno zbog toga jer smo dosad osvojili tek jedan bod. Istina je da smo igrali protiv odličnih momčadi, iz vrha, ali bez obzira na to htjeli smo i planirali više. Igrom nisam baš zadovoljan, točnije dijelovima igre“, kaže Šuran pa objašnjava:

„Prelako primamo golove. To nam je boljka još od jeseni, događaju nam se individualne greške, to nas presječe, pa tek nakon što primimo gol ili dva krenemo igrati. Moramo to srediti ubrzo, i psihološki i na terenu.“

Međimurje je posljednja momčad SuperSport Druge NL, ali samo bi budala mogla pomisliti kako će se Jadran „prošetati“ kroz Čakovec.

„Ma, jasno, oni jesu mlada momčad, dosta je igrača otišlo, neki su i došli, ali bez obzira na ljestvicu, ne smatram da će nam biti lako. Oni se također bore za ostanak u ligi tako da očekujem jednu zahtjevnu utakmicu, a mi nemamo prava na kiks. Nakon ove subote, imamo i dalje težak raspored, još četiri kola sve protivnike iz gornjeg dijela ljestvice. Na nama je da počnemo skupljati bodove“, rekao je na kraju Dalibor Šuran.


Previous articleU BILTENU SE TRAŽI OČITOVANJE | Ovo se nije dogodilo u Istri godinama – pulska Istra “švercala” igrača Velog Vrha!
Next articleIZBOR SPORTAŠA | Edib Jagodić i Natali Zahtila su labinski laureati za 2022. godinu