Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NAJAVA | Mladost /F/-Medulin 1921: Važan istarski derbi u Fažani

NAJAVA | Mladost /F/-Medulin 1921: Važan istarski derbi u Fažani

SHARE

Jedina dva istarska kluba u IV NL NS Rijeka ovog vikenda će međusobno odmjeriti snage u drugom istarskom derbiju ove sezone, ovoga puta u Fažani. U prvom susretu je uspješniji bio Medulin.

Mladost je u prošlom kolu u derbiju kola gostovala kod Pomorca gdje se pobjedom mogla približiti lideru, ali nakon susreta je razlika ostala pet bodova. Sada dočekuju na svom terenu Medulince u nadi da im se osvete za poraz u devetom kolu.  Što se izostanka tiče za Mladost, zbog tri žuta faliti će im Dominik Marijanović.

S druge strane, Medulinci su u krizi rezultata, bolje rečeno, zadnjih pet susreta ne znaju za osjećaj pobjede, a u prošlom kolu su se uspjeli dići kao feniks iz pepela te doći do boda u drugom poluvremenu protiv Gospića te zadržati četvrtu poziciju, iako sada imaju samo pet bodova prednosti ispred deveto plasiranog Otočca te bi im pobjeda u subotu bila zlatna vrijedna, ali to sigurno neće biti lako jer se bodovi iz Fažane teško uzimaju.

I kod njih će zbog tri žuta kartona izostati Luka Brajković. Glavni sudac utakmice biti će Daniel Starčević iz Pule, dok će mu pomoćnici biti njegov sugrađanin Erik Vesel i David Ružić iz Kaštelira.


ČETVRTA NL NS RIJEKA
[jsMatchDayStat season_id=”56925″ matchday_id =”5464″ photo=”0″ teamname=”1″ venue=”0″ layout=”0″]
[jsStandings id =”56925″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk” display_name =”1″ display_legend =”0″]