Home ISTRA NAJAVA – NOVIGRAD-PAZINKA – Probuđeni domaćin ili nezgodni gosti

NAJAVA – NOVIGRAD-PAZINKA – Probuđeni domaćin ili nezgodni gosti

Jedan od dva istarska derbija igrati će se u Novigradu gdje će gostovati nezgodna Pazinka.

Novigrad je odradio dvije utakmice, u subotu su bez većih problema svladali Rovinj dok su u utorak u zaostaloj utakmici prvog kola izgubili od Crikvenice minimalnim rezultatom 2:1.

Za komentar kod Novigrada smo uzeli odličnog mladog napadača Dukađina: „Utakmica u Crikvenici je bilo dosta čvrsta, domaćin je odmah krenuo u presing gdje se mi nismo najbolje snašli i to je nažalost rezultiralo porazom. “

Očekivanje za sljedeću utakmicu je pozitivno: „Igramo doma i samim time naša su očekivanja tri boda i nadam se da ćemo to i ostvariti.”

Za kraj, o izostancima: „Falit će nam Elvis Kokalović, a pod upitnikom su Malkić i Bijelić.

S druge strane, Pazinka je osvojila bod u zanimljivom derbiju protiv Jadrana i tako došla do trećeg remija u ovoj sezoni.

Kod njih za komentar smo upitali kapetana Rabara: „Protiv Jadrana smo loše odigrali prvo poluvrijeme i na kraju smo minimalni zaostatak. U drugo poluvrijeme, u pravoj nogometnoj atmosferi, ušli smo odlučnije te smo uspjeli poravnati na 1:1 a do kraja smo mogli doći do sva tri boda da je bilo više spretnosti.

O sljedećoj utakmici: „Očekuje nas zahtjevno gostovanje u Novigradu kod ekipe koja poput nas nije krenula najbolje u prvenstvo. Novigrad ima puno kvalitetnih pojedinaca na ofenzivnim pozicijama na koje ćemo morati pripaziti. Priželjkujem što bolju našu igru i pozitivan rezultat.

I na kraju o izostancima: „Nadam se da će nam se do subote potpuno oporaviti od ozljeda Zgrablić i Tanković da budemo kompletni.

Za kraj, glavni sudac ove utakmice biti će Igor Rajko iz Poreča, pomoćnici će mu biti Hrvoje Mađarić i Nenad Marušić dok će četvrti sudac biti Antonio Melnjak.


TREĆA HNL ZAPAD – 5. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”5418″]

TREĆA HNL ZAPAD – LJESTVICA

[jsStandings id =”56669″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;emblem_chk” display_name =”1″]

TREĆA HNL ZAPAD – 4. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”5419″]

Previous articleNAJAVA – III HNL – 5.KOLO: Nezgodna gostovanja za istarske klubove
Next articleZalihić „dodao gas“: Toni Rudan potpisao za Rudar