Home Nogomet Četvrta HNL Zapad NAJAVA OZBILJNIH AMBICIJA | Veli Vrh doveo tri kvalitetna pojačanja, iskustva neće...

NAJAVA OZBILJNIH AMBICIJA | Veli Vrh doveo tri kvalitetna pojačanja, iskustva neće nedostajati

SHARE

Iako nam na Velom Vrhu nisu htjeli još uvijek službeno potvrditi ulazak u Četvrtu NL NS Rijeka, samo današnje „potpisivanje“ pristupnica tri igrača dovoljno govori o njihovim ambicijama.

Bez previše skautinga i analize, može se reći kako su doveli tri ozbiljna pojačanja. Alen Kalčić je 32-godišnji iskusni veznjak koji će sigurno puno značiti „narančastima“ neovisno o tome koju ligu igraju, a stiže iz pulske Istre. Prije toga, igrao je za Banjole, Veli Vrh, Medulin 1921, Ližnjan, Galižanu, ali i omladinski pogon Istre 1961.

Saša Četković ima dvije godine više, a stiže iz Vrsara gdje je s tamošnjim klubom osvojio Prvu ŽNL. Radi se o kvalitetnom ofenzivcu koji je u svojoj karijeri igrao za pulsku Istru, fažansku Mladost, Banjole, Funtanu, Pulu ICI, Marčanu, Omladinac 1952 Barban, Ližnjan, Muntić, Uljanik i Veli Vrh.

Najmlađi od današnjih pojačanja, ali i on s pregršt iskustva je Antonio Vuković koji je u pulskoj Istri igrao u posljednjih 20 godina, sa šestomjesečnim „izbivanjem“ u dresu Uljanika. Radi se o ofenzivnom veznjaku koji već dugi niz godina radi razliku za svoju Istru. Od ovog ljeta nositi će boje Velovršana.