Home Rukomet Prva HRL Jug NAJAVA | Poreč-Dubrava, ali u Zagrebu | “Imali smo težak tjedan iza...

NAJAVA | Poreč-Dubrava, ali u Zagrebu | “Imali smo težak tjedan iza nas”

Večeras, u petak 14. travnja 2023. godine, s početkom u 19 sati Rukometni klub Poreč igra osmo kolo Lige za prvaka. Protivnik je Dubrava, momčad koja dosad u sedam kola Premijer HMRL – Lige za prvaka nije još osvojila niti boda pa se može reći kako su Porečani favoriti, barem blagi.

Dubrava svoj problem zna. Nije toliki problem što zabijaju 22 pogotka po utakmici, koliko je propusna obrana koja je dosad na prosjeku od 32 primljena gola po susretu. Za primjer, Porečani primaju čak pet golova manje u prosjeku.

Ali, i Bjelovar je bio „autsajder“ pa je Porečane izbacio iz Kupa Hrvatske. Svjestan je toga i trener Ilija Lovrinović: „Imali smo težak tjedan iza nas zbog izgubljene utakmice u Bjelovaru. Pokušali smo to zaboraviti i okrenuti se utakmici protiv Dubrave. Danas san čeka nimalo laka zadaća“, rekao je Lovrinović pa se osvrnuo na Dubravu:

„To je jedna mlada, poletna momčad koja ima glavu i rep. Nadam se da ćemo biti u dobrom izdanju i u Poreč donijeti dva boda.“ Utakmica može biti veoma važna za Porečane jer još uvijek su u igri za četvrto mjesto koje trenutno “čuva” MRK Gorica. Treba naglasiti da se igra u Zagrebu, iako je nominalni domaćin RK Poreč. Ali, samo na papiru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli RK Poreč (@rkporec)